Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Rock ιστορίες #1




Οι περιπέτειες των Aerosmith

Στις 10 Οκτωβρίου 1977, οι Aerosmith, θα εμφανίζονταν σε μία συναυλία στο «The Spectrum», στην Φιλαδέλφεια. Όλα κυλούσαν κανονικά και ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Steven Tyler ήταν σε μεγάλα κέφια. Μετά από ένα επιτυχημένο σετ λιστ τραγουδιών, το συγκρότημα ήταν έτοιμο για το encore (το τελευταίο μέρος μιας συναυλίας που ακολουθείται από την  παρότρυνση των θεατών).
Ξαφνικά και εκεί που δεν το περίμενε κανένας, ένας οπαδός τους συγκροτήματος, από τους χιλιάδες που είχαν μαζευτεί στο κονσέρτο, εκσφενδονίσει ένα πυροτέχνημα/ βεγγαλικό τύπου «M-80» προς την σκηνή, για να δημιουργήσει θόρυβο. Δυστυχώς όμως, η έκρηξη του πυροτεχνήματος, τραυματίζει τον τραγουδιστή Steven Tyler στο μάτι και τον κιθαρίστα Joe Perry στο χέρι. Οι τραυματισμοί αυτοί θα οδηγήσουν σε προσωρινή διακοπή των επόμενων συναυλιών του συγκροτήματος. Τα μέλη του συγκροτήματος είχαν εξοργιστεί από το γεγονός  αυτό και αρνήθηκαν να επιστρέψουν για άλλες συναυλίες στον ίδιο χώρο.  
Τελικά όμως θα ενδώσουν στην δελεαστική προσφορά και τον επόμενο χρόνο στις 25 Νοεμβρίου 1978, θα επιστρέψουν στον χώρου του εγκλήματος.
 Έτσι συμπτωματικά να πούμε , όταν οι Aerosmith, εμφανίστηκαν στην sold out συναυλία εκείνη την βραδιά , πέντε μόνο τραγούδια μετά την έναρξη της, μία μπουκάλα μπύρας οπαδού του συγκροτήματος θα προσγειωθεί στη σκηνή και κομμάτια από το γυαλί θα κτυπήσουν το πρόσωπο του Steven Tyler. (χμ!! τώρα εξηγούνται οι πλαστικές..)

1 σχόλιο:

-ΑΤΠ- είπε...

Τς! Τς! Τς! Κι ολ' αυτα στην πολη της brotherly love! Ενα ποστ μαγικου ρεαλισμου (ριξε μια δευτερη ματια στις ημερομηνιες).:) :)

Νομιζω πως αρχιζω να βρισκω πολυ ενδιαφερον αυτο το φθινοπωρο (a.k.a. Αχ! βρε Μιμη, τι με καμεις!)

(a thrilled)
–ΑΤΠ-