Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Ο David Bowie ξανακτυπά!



19 Οκτωβρίου 1973. Ο David Bowie κυκλοφορεί το έβδομο του άλμπουμ με τίτλο Pin Ups. Στο εξώφυλλο του άλμπουμ παρουσιάζεται ο   David Bowie μαζί με το σουπερ μοντέλο,  την πανέμορφη Twiggy, ντυμένοι σαν διαστημάνθρωποι (ή κάτι τέτοιο). Το άλμπουμ είναι μία συλλογή από επανακτελέσεις αγαπημένων τραγουδιών του  David Bowie, συμπεριλαμβανομένων τραγουδιών των  Pink Floyd, των The Pretty Things, των The Who Yardbirds και των The Kinks. Το άλμπουμ Pin Ups θα εισβάλει στα βρετανικά τσιαρτ στις 3 Νοεμβρίου 1973, την ίδια μέρα που κυκλοφόρησε το άλμπουμ του  Bryan Ferry με τίτλο These Foolish Things, το οποίο συμπτωματικά ήταν και αυτό άλμπουμ με επανεκτελέσεις τραγουδιών!


Σχεδόν 41 χρόνια μετά, ο David Bowie συνεχίζει να είναι ένας από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες στον πλανήτη. Σε λίγες μέρες στις  17 Νοεμβρίου 2014 κυκλοφορεί η τριπλή συλλογή του David Bowie με τίτλο  «Nothing has Changed», η οποία θα περιλαμβάνει τις μεγάλες του επιτυχίες, τα τελευταία 50 χρόνια. Επίσης θα περιλαμβάνει και τρία ακυκλοφόρητα τραγούδια από το δίσκο του Toy ο οποίος κυκλοφόρησε το 2001. 

Το νέο τραγούδι του  David Bowie ονομάζεται «Sue (Or in a Season of Crime)», διαρκεί περισσότερο από 7 λεπτά και θα περιλαμβάνεται σε αυτή την συλλογή όπως και το «Tis A Pity She’s A Whore». Την παραγωγή του «Sue (Or in a Season of Crime)», ανέλαβε ο Τοny Visconti .

Δεν υπάρχουν σχόλια: