Κυριακή 15 Μαΐου 2011

The Wall -The Greatest show on Earth.


Πέμπτη 12 Μάιου 2011

Μετά από αρκετές περιπέτειες φτάνω στην 02 αρένα. Η ώρα ήταν 6 το απόγευμα και ήμουν εκεί. Οι πόρτες θα άνοιγαν μισή ώρα αργότερα και «the greatest show on earth», θα άρχιζε στις 8 το βράδυ. Αγωνιούσα… Ένοιωθα ταραχή!!Δεν πίστευα ότι ήμουν εκεί.
Στις 6 και 35 βρισκόμουν στην αρένα. Η ώρα πέρασε γρήγορα και το wall άρχισε να χτίζεται. Ο Roger Waters ήταν χαρούμενος. Ήταν εξαιρετικός. Ο καλύτερος... και το απέδειξε. Επαγγελματίας!!! Και το τοίχος στήθηκε. Και μαζί του στήθηκε μία απίστευτη παράσταση. Πρωτόγνωρη. Απλησίαστη.
Και όταν στο δεύτερο μέρος άρχιζε να ερμηνεύει το Comfortably Numb, όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Ανατρίχιασα. Έκλαψα. Ο Dave Gilmour πάνω στο τοίχος, περιτριγυρισμένος από το θεϊκό φως του προβολέα ερμήνευε « There is no pain you are receding, A distant ship, smoke on the horizon. You are only coming through in waves. Your lips move but I can't hear what you're saying….».
Οι δύο τους στην σκηνή. Αγαπημένοι, σεβόμενοι ο ένας τον άλλο …Και στο τέλος το κερασάκι στην τούρτα. Ο Nick Mason ήταν και αυτός εκεί. Ήταν όλοι μαζί στο Outside The Wall αγκαλιασμένοι σχεδόν αγαπημένοι. Το rock n roll είχε νικήσει για άλλη μια φορά!!

3 σχόλια:

astronaftis είπε...

χαίρομαι για σένα. μεγάλες μορφές της ροκ και οι τρεις τους.

evroskarseras είπε...

apisteuto file. h dhmosieush sou me kanei na anypomonw akoma perissotero.

Μίμης Κωνσταντίνου είπε...

ότι καλυτερο έχω παρακολουθήσει!!Όλα τέλεια...Μια παράσταση γεμάτη μουσική, εφφέ και συναίσθημα