Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Οι ταινίες που παρακολούθησα τον Γενάρη

Solitary Man
2009 κοινωνική ταινία με πρωταγωνιστές τους Michael Douglas, Susan Sarandon, Jenna Fischer, Jesse Eisenberg, Mary-Louise Parker και Danny DeVito.
Ο Michael Douglas στον ρόλο του Ben Kalmen ο οποίος κάποτε ήταν ένας επιτυχημένος πωλητής αυτοκινήτων, αλλά η ζωή του αλλάζει όταν μαθαίνει ότι πιθανόν να έχει πρόβλημα με την καρδιά του. Θα φτάσει στον πάτο , θα δανειστεί χρήματα από την κόρη του Susan. Η ταινία καλή! Ο Michael Douglas μετά τα προβλήματα υγείας που του συνέβησαν στην πραγματική ζωή επιστρέφει στον ρόλο του «μοναχικού». Φυσικά προβληματίζει το θέμα: Άραγε ο άνθρωπος αλλάζει μετά από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Και εάν αλλάζει, αλλάζει προς το καλύτερο?

Knight and Day,2010 action comedy ταινία .Πρωταγωνιστές Tom Cruise και Cameron Diaz. Σκηνοθεσία James Mangold.
Η δεύτερη συνεργασία των Cruise και Diaz μετά την ταινία του2001 Vanilla Sky. Ανάλαφρη ταινία με τον Cruise στον ρόλο ενός σουπερδενμεπιανουν οι σφαίρες πράκτορα. Ωραία κυνηγητά με αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες. Κάποιες στιγμές θα βρείτε τον εαυτό σας να χαμογελά για το χολιγουντιανό παραμύθι που μας σερβίρουν. Δεν περίμενα κάτι άλλο.

Inception
2010 American science fiction thriller ταινία. Πρωταγωνιστές Leonardo DiCaprio, Ken Watanabe, Joseph Gordon-Levitt, Marion Cotillard, Ellen Page, Tom Hardy, Cillian Murphy, Dileep Rao, Tom Berenger, και Michael Caine
Έγραψε έκανε την παραγωγή και σκηνοθεσία ο Christopher Nolan.
Μου άρεσε η όλη ιδέα. Όλα άψογα. Οι φίλοι με προετοίμασαν για το πρώτο μισάωρο και έτσι ήμουν συγκεντρωμένος. Η ταινία με άφησε σε σκέψεις στο τέλος. Ονειρικές σκέψεις. Ο Leonardo DiCaprio στον ρόλο του κλέφτη ονείρων, ή αν θέλετε στο ρόλο αυτού που τρυπώνει στα όνειρα και σου επηρεάζει την ζωή. Ο DiCaprio είναι από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του. Χωρίς αμφιβολία!!!!

The Traveler
2010 horror ταινία Πρωταγωνιστές Val Kilmer και Dylan Neal. Σκηνοθεσία Michael Oblowit.
Ο Val Kilmer στον ρόλο του ξένου("Mr. Nobody"), ο οποίος «καθαρίζει» κυριολεκτικά ένα αστυνομικό τμήμα. Τα πρώτα 30 λεπτά μου άρεσαν. Ή τουλάχιστο μου άρεσε η ατμόσφαιρα. Μετά πιέστηκα για να δω την ταινία.

Extraordinary Measures2010 drama ταινία με πρωταγωνιστές τους Brendan Fraser, Harrison Ford, και Keri Russell. Σκηνοθεσία Tom Vaughan
Μου άρεσε η ταινία. Η ιστορία γονιών οι οποίοι δημιουργούν μια φαρμακευτική ερευνητική εταιρεία για να βρουν το φάρμακο που θα σώσει την ζωή των παιδιών Η ταινία είναι βασισμένη στην αληθινή ιστορία των John και Aileen Crowley, τους οποίους τα παιδιά τους έπασχαν από την ασθένεια Pompe. Ταινία με νόημα και προβληματισμό.

Clash of the Titans


Hunt to Kill 2010 action ταινία πρωταγωνιστές Steve Austin, Gary Daniels, and Eric Roberts.

Repo Men 2010 science fiction action-thriller ταινία Σκηνοθεσία Miguel Sapochnik, και πρωταγωνιστές Jude Law και Forest Whitaker. Βασισμένη στο βιβλίο Repossession Mambo του Eric Garcia

Δεν υπάρχουν σχόλια: