Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

Ο άρχοντας του «Shock Rock» Alice Cooper στην Κύπρο



Μία συναυλία υπερθέαμα, την Κυριακή 12 Ιουλίου,
στο Στάδιο Σπύρος Κυπριανού στη Λεμεσό

Ο βασιλιάς του shock rock, ο πιο «αγαπητός» rock entertainer του κόσμου, σύμφωνα με το The Rolling Stone Album Guide, και βασικός εισηγητής του έντονου θεατρικού στοιχείου στη rock n’ roll μουσική, Alice Cooper, έρχεται στην Κύπρο για μία και μοναδική συναυλία, στο στάδιο Σπύρος Κυπριανού στη Λεμεσό, την Κυριακή 12 Ιουλίου, 2009.

Σκανδαλώδη κοστούμια, γκιλοτίνες, ηλεκτρικές καρέκλες επί σκηνής, συνδυασμένα με «ομιχλώδη» μάτια που στάζουν υγρό μαύρο make up, συνθέτουν το πρωτόγνωρο για τα κυπριακά δεδομένα show του Alice Cooper. Η αγωνία και ο πόνος με τον οποίον έρχονται αντιμέτωποι οι τραγικοί πρωταγωνιστές της απόκοσμης πραγματικότητας του θρύλου της rock παίρνουν σάρκα και οστά, ενώ παράλληλα η εξιστόρηση των κομματιών επιτυγχάνεται μέσα από την έντονη ανθρώπινη δράση, χαρίζοντας στο κοινό ένα μοναδικό υπερθέαμα σε οπτικό και ακουστικό επίπεδο.

Ο Alice Cooper που εντυπωσίασε με το staging των παραστάσεων του ακόμη και τον Salvador Dali, έρχεται για μια βραδιά και μόνο, με τόσες ultra mega rock επιτυχίες όπως τα «School`s Out», «Poison», «Welcome To My Nightmare», «Bed Of Nails», «Hey Stupid», «House Of Fire», «No More Mr. Nice Guy», «I Αm 18» ... που σίγουρα το κοινό της Κύπρου θα δυσκολευτεί να επιλέξει το αγαπημένο του.

Η επίσημη παγκόσμια περιοδεία του Alice Cooper με τίτλο «Theatre of Death» και με ένα εκπληκτικό καινούργιο show με όλες του τις επιτυχίες επί σκηνής ξεκινά από την Ευρώπη στις 16 Μαΐου και έχει συμπεριλάβει την Κύπρο ως τον τελευταίο του σταθμό, πριν την μεταφορά της παράστασης στη βόρεια Αμερική και την Αυστραλία.

Τη διοργάνωση της συναυλίας στη Λεμεσό έχουν αναλάβει οι εταιρείες Eleven Concert (http://www.elevenconcerts.com/) και Moonlight Endless Productions (http://www.moonlightshow.com/). Η προπώληση των εισιτηρίων πρόκειται να ξεκινήσει την προσεχή Δευτέρα 11 Μαΐου και η τιμή τους έχει καθοριστεί στα 50 ευρώ. Παράλληλα θα διατεθεί και ένας περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων προς 85 ευρώ.

Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα στο κοινό σε όλα τα πρατήρια των A.C.S Couriers (77 77 73 73) και στα ακόλουθα σημεία:
· Λευκωσία: Musical Paradise – Armenias – Οκτάγωνο –Traffic DVD Shop
· Λεμεσός: Musical Paradise – Brent Cross
· Λάρνακα/Παραλίμνι: Acapella
· Πάφος: Calypso

Εισιτήρια προπωλούνται επίσης online στην ιστοσελίδα http://www.alicecoopercyprus.com/.

Δεν υπάρχουν σχόλια: