Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2008

Rockin’ in the Free World

Τι κι αν άλλαξαν πρόεδρο. Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα αλλιώς. Τουλάχιστον ο κύριος Ομπάμα φαίνεται συμπαθής. Ο χρόνος θα δείξει. Ο χρόνος θα κρίνει. … Μακάρι κάτι έστω και μικρό να αλλάξει. Γιατί αν δεν αλλάξει ο κ. Young θα γράψει άλλο ένα FLIP FLOP, o Springsteen θα μετανιώσει που τον υποστήριξε και ο Michael Moore θα τον κράξει. Ας ελπίσουμε ότι τελικά θα ροκάρουμε σε ελεύθερο κόσμο. Αυτή την Κυριακή 9/11/08 λίγο μετά τις 5 το απόγευμα ένα ροκ αφιέρωμα στους Προέδρους!!
http://www.youtube.com/watch?v=-eWEfnhWbow

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Την Τεταρτη παρακολουθουσα εκπομπη στην τηλεοραση,μια συνεντευξη του Καναδου καθηγητη Πολιτικων Επιστημων Leo Panitch. Η συνεντευξη ηταν στα πλαισια εβδομαδιαιας εκπομπης λογου,ομως εντελως επικαιρη λογω αμερικανικων εκλογων. Ειπε λοιπον το εξης,που βρηκα πολυ ευστοχο. Η Αριστερα δεν θα μπορεσει ποτε να παρει την εξουσια. Οπως επι παραδειγματι στην Βραζιλια του Λουλα,η Αριστερα πετυχε απλως μια εκλογικη νικη. Η εξουσια ειναι στα χερια αλλων. Η συνεντευξη εγινε το 2005.

Καπως ετσι νομιζω & ο Ομπαμα. Αν πραγματι ειναι αυτος που λεει οτι ειναι,η εξουσια ειναι κατι περα απ' αυτον. Βεβαια απ' το να νικουσε το ντουο χλαπατσα,σαφως τουτος ειναι προτιμοτερος. Ειδομεν. Χαρηκα παντως και συγκινηθηκα με την ξεφρενη χαρα του κοσμου.
Θα συμφωνησω φυσικα μαζι σου περι "Μανωλιου".

Αλλα επειδη εδω ειμαστε για την μουσικη και μονο γι' αυτη την αυτοκρατορια νοιαζομαστε περιμενω με ανυπομονησια την εκπομπη.
Προφανως θα εχουν την τιμητικη τους The Presidents of the United States of America,Dead Kennedys και αλλοι που δεν μου 'ρχονται αυτη τη στιγμη,ετσι;

-ΑΤΠ-

Ανώνυμος είπε...

Viva ΑΤΠ for President!!. Σωστη απο αυτη την αποψη. Θα χρησιμοποιήσω όμως σχετικα τραγουδια. Σε αυχαριστώ για αλλη μια φορα εισαι τσιακκος!!

Pan είπε...

Καλησπέρα.

Να σε πω, εκείνος εκεί ο αφηνιασμένος στο βίντεο που έβαλες, τι είναι;