Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Chimes of Freedom: Songs of Bob Dylan Honoring 50 Years of Amnesty International


Πρόκειται για μία συλλογή με νέες ηχογραφήσεις τραγουδιών του Bob Dylan από διάφορους καλλιτέχνες, με σκοπό τον εορτασμό των 50 χρόνων της οργάνωσης Amnesty International. Έτσι τα έσοδα του άλμπουμ θα δοθούν στην συγκεκριμένη οργάνωση η οποία υπερασπίζεται τα ανθρώπινα δικαιώματα Στην Αμερική το άλμπουμ θα φτάσει μέχρι την ενδέκατη θέση πουλώντας 22.000 αντίτυπα.. Το άλπουμ υπάρχει και στην μορφή τετραπλού cd αλλά και σαν διπλό cd.

Μερικοί από τους καλλιτέχνες οι οποίοι συμμετέχουν το άλμπουμ είναι η Patti Smith, Miley Cyrus, Adele, Kesha, My Chemical Romance, The Gaslight Anthem, Pete Townshend, Seal, Jeff Beck, Elvis Costello, Mark Knopfler, Darren Criss, Eric Burdon, Sting, My Morning Jacket και άλλοι.

Παρουσίαση του τετραπλού άλπουμ στην εκπομπή Astra-club την Τρίτη 28/2/2012 στις 9 το βράδυ.

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Kisses on the Bottom


Kisses on the Bottom είναι η ονομασία του 16ου άλμπουμ του Paul McCartney. Είναι το πρώτο του μετά το Memory Almost Full του 2007.

Ο τίτλος του άλμπουμ είναι παρμένος από το τραγούδι "I'm Gonna Sit Right Down and Write Myself a Letter", το οποίο αρχικά έγινε επιτυχία με τον Fats Waller το 1935.
Το τραγούδι "My Valentine", γράφτηκε από τον McCartney, και είναι το πρώτο τραγούδι που κυκλοφόρησε σαν σιγκλ. Στο τραγούδι συμμετέχει ο Eric Clapton στην κιθάρα. Ο Stevie Wonder παίζει φυσαρμόνικα στο "Only Our Hearts". Ο McCartney παίζει ακουστική κιθάρα στο "Get Yourself Another Fool" και στο "The Inch Worm", ενώ στα υπόλοιπα έχει συμβάλει μόνο στα φωνητικά.